TERMENI SI CONDITII DE VANZARE

          Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.   
Prin aceste condiţii  de vânzare se definesc drepturile şi obligaţiile părţilor în ceea ce priveşte vânzările efectuate prin intermediul site-ului www.stofegadd.ro. Ele reglementează toate etapele necesare efectuării unei comenzi.
        Aceste condiţii se adresează persoanelor fizice, cu vârsta de cel puţin 18 ani şi care au capacitatea juridică de a contracta. Efectuarea unei comenzi reprezintă acceptul dumneavoastră de acceptare a termenilor şi condiţiilor .
        Termenii si conditiile  pot fi schimbate in orice moment de catre vanzator, fara a fi necesara o notificare prealabila a clientului. Clientul are acces permanent la termenii si conditiile utilizarii serviciilor si este obligat sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza site-ul nostru.
Nr Reg ComJ27/231/1995 CUI RO 7215430 
Sediul Roman  str Primaverii nr 27 jud Neamt

DEFINITII

Client – persoana fizica sau juridica ce vizualizeaza paginile acestui magazin online si care lanseaza o Comanda

Vanzator – societatea comerciala SC GADD COM SRL
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Vanzator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele, iar Clientul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora conform detaliilor stabilite inainte de livrare.

Produse – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului.

Contract / Termeni si Conditii – o Comanda lansata de Client si confirmata de catre Vanzator. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul lansarii comenzii. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.
     Produsele comercializate prin intermediul www.stofegadd.ro sunt noi,  însoţite la livrarea către clientul final de factura fiscală conform legislaţiei în vigoare. Produsele şi serviciile sunt oferite în condiţiile respectării prevederilor prezentului document şi în limita stocului disponibil. Ne asumăm dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în stoc. Nu oferim nici o garanţie, în mod expres, nici implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la: funcţionarea acestui site, informaţia, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, produsele de pe site, precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop.       Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site şi cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezentând obligaţia GADD COM de a acorda utilizatorilor dreptul de denunţare unilaterală a contractului conform legislaţiei în vigoare, drept detaliat mai jos în acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate