RETURNAREA PRODUSELOR

                 Dreptul de renuntare 


        Avand in vedere ca firma SC GADD COM Srl isi desfasoara activitatea de comercializare online, doreste sa fie in conformitate cu normele ce reglementeaza activitatea si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii.
        Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.
        Orice produs achizitionat de pe acest site se poate returna in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (transportul tur-retur). Termenul de 10 zile incepe sa curga de la data primirii produselor. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre dumneavoastra, societatea va va rambursa sumele achitate (contavaloarea produsului). Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data denuntarii contractului.
Recomandare: in cazul returnarii produselor, acestea sa fie intacte in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care le-au insotit SC GADD COM  SRL prin www.stofegadd.ro nu are obligata prin lege de a plati contarvaloarea transportului in caz de returnare. Taxele de curierat sunt suportate in intregime de client.
          Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 
          Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

    Procedura de urmat in caz de retur:

Va rugam ca inainte de retur sa semnalati intentia de trimitere a produsului livrat. Intentia se semnaleaza pe mail: contact@stofegadd.ro sau telefonic (de luni-vineri intre orele 9-20 si sambata intre orele 9-14):  0720004367
     Produsele vor fi returnate la adresa: 
SC GADD COM SRL STR PRIMAVERII NR 27 LOC ROMAN JUD NEAMT
     Produsele pot fi returnate in urmatoarele situatii
       1. PRODUSELE AU FOST LIVRATE GRESIT 
    Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.
       2. PRODUSELE PREZINTA DEFECTE

    Ne rezervam dreptul de a verifica, integritatea produsului inainte de livrare. GADD COM  va livra doar produsele conforme, ambalate corespunzator. GADD COM  nu-si asuma raspunderea pentru starea produsului dupa receptia lui. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor si sa formulati orice reclamatie in scris doar in prezenta curierilor. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare dupa receptia coletului. Puteti solicita inlocuirea produsului deteriorat, iar taxele de transport tur-retur vor fi suportate de client.
       3.PRODUSUL NU ESTE CONFORM CU SPECIFICATIILE DE PE SITE

   Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre client.

   NU se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, rupturi, murdărie, extinderi, spălări etc
   Pentru ca stim ce inseamna comertul online si ce implica acesta, dorim sa colaboram cat mai strans cu dvs si sa inlaturam orice neplacere. Pentru aceasta nu ezitati sa ne contactati