Politica de confidenţialitate

           Magazinul STOFE TAPITERII se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului. 
           Informaţiile furnizate sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului , abonarea la newsletter etc.), conform legilor în vigoare. Magazinul nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu încurajază spam-ul, şi nu face publice datele furnizate de clienţii săi fără acordul explicit al acestora.
            Magazinul STOFE TAPITERII  certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):
dreptul de a cere  să vă confirme prelucrarea sau nu a datelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;
dreptul de a cere  să rectifice, actualizeze, blocheze sau şterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
dreptul de a cere  să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
dreptul de a cere  să înceteze expedierea de mesaje promoţionale.
        Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@stofegadd.ro sau prin poştă, la adresa: Str Primaverii nr 27 loc Roman jud Neamt